# |
Gönderen Üniversite → Alan Üniversite |
Yön |
Hareketlilik |
Fakülte / Bölüm |
Partner Akademik Birim |
ISCED |
Akademik Yıllar |
Karma? |
EQF Düzeyi |
Yıllık Toplam Hareketlilik Sayısı |
Kalış Süresi (Kişi/Yıl) |
Toplam Kalış Süresi (Yıllık) |
Önerilen Dil Becerileri |
Diğer Şartlar |
Etkin? |
1 |
G TRIPOLI03 →
TR ANTALYA01 |
incoming |
SMS |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
6/7 |
2 |
5.00 months
|
10.00 months
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
2 |
TR ANTALYA01 →
G TRIPOLI03 |
outgoing |
SMS |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
6/7 |
2 |
5.00 months
|
10.00 months
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
3 |
G TRIPOLI03 →
TR ANTALYA01 |
incoming |
SMP |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
6/7 |
2 |
6.00 months
|
12.00 months
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
4 |
TR ANTALYA01 →
G TRIPOLI03 |
outgoing |
SMP |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü Fen Bilimleri Enstitüsü → Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
6/7 |
2 |
6.00 months
|
12.00 months
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
5 |
G TRIPOLI03 →
TR ANTALYA01 |
incoming |
STA |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
6 |
TR ANTALYA01 →
G TRIPOLI03 |
outgoing |
STA |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
7 |
G TRIPOLI03 →
TR ANTALYA01 |
incoming |
STT |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
8 |
TR ANTALYA01 →
G TRIPOLI03 |
outgoing |
STT |
Mühendislik Fakültesi → Gıda Mühendisliği Bölümü |
12113d58-af86-4e1f-8dc6-32ff91fbb137 → DEPARTMENT OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
0721 → Food processing |
2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 |
Hayır |
- |
2 |
5.00 days
|
10.00 days
|
İngilizce → B2 |
-
|
Evet |
|